Szolgáltatásaink

Cégünk nem csupán építkezéssel foglalkozik, hanem meglévő épületek homlokzati hőszigetelésével, térkövezéssel, lakásfelújítással és átalakítással, gipszkartonozással, hideg- és melegburkolással.

Homlokzati hőszigetelés

Homlokzati hőszigeteléssel jelentős összegeket spórolhat a fűtési költségeken, ráadásul a tartószerkezet hőingadozása kisebb lesz, ami által az épület időtállóvá válik. Nem mellékes, hogy nő az ingatlan értéke is, és új, esztétikusabb megjelenést kap az épület.

Térkövezés

Sokan mondják, hogy az igazán király otthon bársonypalástja a térkövezés. E nélkül a házunk nem pompázhat valódi dicsfényében. Térkőburkolataink tökéletes megvalósításai lehetnek kocsibeállónak, járdának, lépcsőnek, parkolókövezésnek, kerti utaknak.

Lakásfelújítás és átalakítás

Sokan felesleges nyűgként tekintenek a lakásfelújításra vagy átalakításra, pedig az alapos munka a későbbiekben többszörösen kifizetődik. Felújítással a lakás értéke akár ezrekkel is növelhető. Nem beszélve az olyan hosszútávú megtérülésekről, mint a korszerűsítésnek köszönhető fenntartási költségek csökkenése.

Gipszkartonozás

Leginkább épületek gyors átalakítása során veszik igénybe, hiszen a gipszkarton alkalmazása gyakorlatilag bármilyen helyzetre képes megoldást kínálni. Legyen szó válaszfal, takarás, álmennyezet, tetőéri burkolat vagy bármilyen egyéb átalakítás beépítéséről, a gipszkarton jó választás.

Hideg- és melegburkolás

Mi a különbség a hideg- és a melegburkolás között? A legnagyobb különbség a kettő között a felhasznált anyagokban rejlik. A hidegburkolás esetében többnyire ellenálló, keményebb anyagokat használnak (pl. különböző anyagú csempék és padlólapok, gránitlapok, márványlapok, kő, stb.), míg a meleg burkolás alapanyagai általában a parketta, laminált padló, vagy a padlószőnyeg. Alkalmazásuk attól függ, hogy a ház adott területe mekkora igénybevételnek van kitéve.